RECENSIES


Laat de ervaringen voor zichzelf spreken!

Hieronder een greep uit de verschillende evementen waarbij Enjoy mocht helpen om het een onvergetelijke ervaring te maken. Van de aankleding van de ruimte in een gaaf thema, tot de complete organisatie van A-tot-Z; elk event is uniek en verdient de beste aandacht, zodat het een blijvende herinnering wordt voor de gasten én de host!

 


Leon Sterk (Netwerkontbijt, Harkboot Roden)

Gezamenlijk met de NOM mochten wij optreden als host voor de Business Breakfast Club van het Ronald McDonaldhuis in Groningen. Op onze locatie mochten we voor ca. 50 man een ontbijt serveren en een leuke netwerkbijeenkomst organiseren.

Door de creativiteit, gastvrijheid en geweldige catering van Enjoy Events (Charlotte en haar team) werd dit een super leuk event! Enjoy Events alles heeft geregeld. Ik zou het iedereen aanraden.


Hendrik Liewes (100-jarig Jubileum Liewes, Roden)

Erg tevreden hoe Enjoy Events alles heeft geregeld. Ik zou het iedereen aanraden.


Judith Wierstra (Glitterparty, Roden)

Onlangs vierde ik mijn 50e verjaardag! Wat een geluk dat Enjoy Events deze avond extra liet glanzen!
De zaal werd door Charlotte professioneel omgetoverd tot glitterparty. De zelf zo vrolijke en stralende Charlotte zorgde voor creatieve oplossingen met glittersieraden en decoratieve vazen in zilver, glitter en goud! De verlichting en de aankleding was zo feestelijk. De zaal was echt fantastisch mooi tot in detail.

Bij de entree werd iedereen als VIP ontvangen en kwam de muziek en glamour-sfeer ons tegemoet!

Veel dank aan Enjoy Events voor de creativiteit.


Jaap Verhoeff (Personeelsfeest Synechron, Amsterdam)

Wat een geweldige aankleding was het weer afgelopen vrijdag. Het is enorm positief ontvangen door alle collega’s. Het heeft onze Disco Summer Party precies de ‘vibe’ gegeven die het nodig had. En uiteraard blij dat het jullie ondanks het strakke schema toch is gelukt om alles op tijd op te bouwen.

We willen jullie danken voor de goede samenwerking en het mooie eindresultaat.


Gretha Palsma (Personeelsfeest Koops Grondmechanica, Roden)

Een prettig bedrijf om mee te werken!


Kerry Weber (Verjaardag, Oost London – Zuid Afrika)

Als je op zoek bent naar een effectieve, creatieve, goed georganiseerde party planner, dan is Charlotte degene! Ze heeft mijn dochtertje haar 5e verjaardagspartijtje georganiseerd.

De kinderen waren helemaal onder de indruk van alle activiteiten die Charlotte aanbood. Kinderen worden aangetrokken tot haar enthousiaste en nuchtere persoonlijkheid. Ze maakte de dag zo speciaal voor mijn dochter Cammy. Mijn vrienden en familie konden niet stoppen met praten over haar organisatorische vaardigheden, ze was net een vermomde engel. Als je er ooit over denkt om van haar diensten gebruik te maken, aarzel niet. Ze is haar gewicht in goud waard. Dankjewel voor je bijdrage op deze gedenkwaardige dag Charlotte.

(vertaald vanuit het Engels) 


Tracey Niepage (Opening nieuw pand Kempston Engine Oil Centre, Oost London –  Zuid Afrika)

Charlotte is uiterst professioneel en een vreugde om mee te werken. We zijn van pand verhuisd en lanceerden onze bedrijfstak opnieuw. Charlotte hielp ons om de herlancering een groot succes te maken. Aanwezige klanten waren erg onder de indruk. I wens Charlotte niets dan het beste voor haar toekomstige evenementen.

(vertaald vanuit het Engels)


Nicola Cole (Golf dag The Haven Hotel, Mbashe river mouth- Zuid Afrika)

Charlotte, de oprichtster van Enjoy Events, bedacht en organiseerde een “golf dag” bij ons hotel in december vorig jaar. Dit was een succesvolle dag waarop de hotel gasten en de bewoners van de vakantiehuisjes allemaal samen kwamen om te genieten van een gezellige familiedag op onze mashie golfbaan.

Overal was nauwkeurig over nagedacht; van goodie bags met versnaperingen en cadeautjes, tot welkom drankjes voor en na het spel. Charlotte bracht vele gesponsorde prijzen, een trofee en zelfs een persoonlijk ontworpen golf T-shirt voor alle deelnemers. Alle spelers droegen deze trots gedurende de dag en het dient nu als een herinnering aan een geweldige dag! Charlotte, dankjewel voor al je enthousiasme en harde werk om dit mogelijk te maken!

(vertaald vanuit het Engels)


Jonathan Cotterell (Personeels en Klantwaardeerings events Kempston Truck Hire, Zuid Afrika)

Charlotte’s evenementen, tijdens de paar jaar dat ik met haar in Zuid Afrika gewerkt heb, waren altijd professioneel gepland en gemanaged. Dit maakte het een plezier om er klanten op te ontvangen. Alles was succesvol en ook erg leuk!

(vertaald vanuit het Engels)