RECENSIES


Laat de ervaringen voor zichzelf spreken!

 

Jaap Verhoeff (Synechron, Amsterdam)

Wat een geweldige aankleding was het weer afgelopen vrijdag. Het is enorm positief ontvangen door alle collega’s. Het heeft onze Disco Summer Party precies de ‘vibe’ gegeven die het nodig had. En uiteraard blij dat het jullie ondanks het strakke schema toch is gelukt om alles op tijd op te bouwen.

We willen jullie danken voor de goede samenwerking en het mooie eindresultaat.

 

Gretha Palsma (Koops Grondmechanica, Roden)

Een prettig bedrijf om mee te werken!

 

Kerry Weber (Oost London, Zuid Afrika)

Als je op zoek bent naar een effectieve, creatieve, goed georganiseerde party planner, dan is Charlotte degene! Ze heeft mijn dochtertje haar 5e verjaardagspartijtje georganiseerd.

De kinderen waren helemaal onder de indruk van alle activiteiten die Charlotte aanbood. Kinderen worden aangetrokken tot haar enthousiaste en nuchtere persoonlijkheid. Ze maakte de dag zo speciaal voor mijn dochter Cammy. Mijn vrienden en familie konden niet stoppen met praten over haar organisatorische vaardigheden, ze was net een vermomde engel. Als je er ooit over denkt om van haar diensten gebruik te maken, aarzel niet. Ze is haar gewicht in goud waard. Dankjewel voor je bijdrage op deze gedenkwaardige dag Charlotte.

(vertaald vanuit het Engels)

 

 

Tracey Niepage (Kempston Engine Oil Centre, Oost London, Zuid Afrika)

Charlotte is uiterst professioneel en een vreugde om mee te werken. We zijn van pand verhuisd en lanceerden onze bedrijfstak opnieuw. Charlotte hielp ons om de herlancering een groot succes te maken. Aanwezige klanten waren erg onder de indruk. I wens Charlotte niets dan het beste voor haar toekomstige evenementen.

(vertaald vanuit het Engels)

 

 

Nicola Cole (The Haven Hotel, Zuid Afrika)

Charlotte, de oprichtster van Enjoy Events, bedacht en organiseerde een “golf dag” bij ons hotel in december vorig jaar. Dit was een succesvolle dag waarop de hotel gasten en de bewoners van de vakantiehuisjes allemaal samen kwamen om te genieten van een gezellige familiedag op onze mashie golfbaan.

Overal was nauwkeurig over nagedacht; van goodie bags met versnaperingen en cadeautjes, tot welkom drankjes voor en na het spel. Charlotte bracht vele gesponsorde prijzen, een trofee en zelfs een persoonlijk ontworpen golf T-shirt voor alle deelnemers. Alle spelers droegen deze trots gedurende de dag en het dient nu als een herinnering aan een geweldige dag! Charlotte, dankjewel voor al je enthousiasme en harde werk om dit mogelijk te maken!

(vertaald vanuit het Engels)

Jonathan Cotterell (Kempston Truck Hire, Johannesburg, Zuid Afrika)

Charlotte’s evenementen, tijdens de paar jaar dat ik met haar in Zuid Africa gewerkt heb, waren altijd professioneel gepland en gemanaged. Dit maakte het een plezier om er klanten op te ontvangen. Alles was succesvol en ook erg leuk!

(vertaald vanuit het Engels)