KINDERFEESTJES

Een kinderfeestje laten organiseren door Enjoy Events

Wil jij graag een kinderfeestje laten organiseren door Enjoy Events? Of het nu om schatzoeken of een survivaltocht gaat: wij hebben de ervaring en de middelen om van ieder kinderfeest iets bijzonders te maken. Onze creativiteit kent geen grenzen. Wil jij graag een écht origineel kinderfeestje organiseren voor je kind en zijn of haar vriendjes? Dan is Enjoy Events de juiste partij voor jou! Wij zijn door heel Nederland beschikbaar voor het organiseren van prachtige kinderfeestjes die gegarandeerd veel blije snoetjes zullen opleveren!

 Een origineel kinderfeestje voor ieder kind

Waar is jouw kind helemaal weg van? Ridders, draken, piraten of misschien wel prinsessen? Enjoy Events is hét creatieve evenementenbureau die voor ieder kind een prachtig kinderfeest kan organiseren. Geef de organisatie van je volgende kinderfeest uit handen en laat ons het werk doen om de kinderen een prachtige dag te bezorgen. Wij hebben veel ervaring met het verzinnen van leuke buitenactiviteiten voor kinderen.

Een kinderfeestje op maat laten organiseren

Kinderfeestjes organiseren is maatwerk, geen één kind is immers hetzelfde. Een leuk thema of een gaaf spel en een lekkere picknick heeft Enjoy Events zo voor je georganiseerd. Bezorg de jarige Job (of Jet) een extra speciale dag. Natuurlijk mag je zelf ook deelnemen aan het feestplezier! Wij kunnen kinderen van 4 tot en met 12 een onvergetelijk kinderfeestje organiseren. Hierbij kunnen wij alle organisatie voor jou uit handen nemen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken.

Neem contact op voor een origineel kinderfeestje voor jouw kind

Heb je het druk, of is het organiseren van een kinderfeestje niet aan jou besteed? Laat Enjoy Events dit dan voor je doen! Wij werken samen met jou een prachtig kinderfeest uit dat iedere verwachting overtreft! Met activiteiten die aangepast zijn op leeftijd, thema en wensen van de kinderen. Neem snel contact op zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden voor een prachtig verzorgd kinderfeest op maat.

 

Mogelijkheden
Er is van alles mogelijk wat betreft kinderfeestjes buiten. Hieronder staan een aantal opties als voorbeeld; en deze kunnen zo gek gemaakt worden als je zelf wilt.

Schatzoeken
Een brief in een fles vertelt een verhaal over een verloren schat uit een lang vergeten tijd. We gaan op pad in een bos bij jou in de buurt en samen beleven we een heel avontuur voordat we de schat vinden. Met voor ieder kind wat leuks en hierbij ook een heerlijke picknickmand met lekkers.

Survival
Door of over de sloot? Het maakt allemaal niet uit! Op een vlot, in een kano en in de boom… het kan allemaal met survival! Erna even uitrusten met een gezellige picknick en een leuke beloning voor ieder kind.

Stepspeurtocht
Moet het allemaal net wat sneller en wilder? Dan gaan we steppen! Los de aanwijzingen en op en vind zo de route naar de picknickplaats. Even uitrusten met een lekkere versnapering en dan weer verder. Heerlijk uitwaaien zo.

Bootcamp
Is niks gek genoeg? Dan trekken we alles uit de kast en verkassen we naar een gave bootcampbaan. Klimmen, klauteren en rennen. Na dit feestje heb je geen kind meer aan je kind!

Alle pakketten zijn inclusief picknick met cakeje, een gastenbedankje en cadeautje voor de jarige.

Zoals de slogan van Enjoy zegt: “…we don’t organise events; we create experiences”.
Elk feestje is een eigen avontuur en Enjoy heeft de passie om ervoor te zorgen dat het voor alle aanwezigen een geweldige herinnering wordt.
Het is daarom geen dertien in een dozijn concept, maar een op maat gemaakt feestje die past bij de deelnemers. Mocht je daarom dingen willen veranderen in het voorstel, schroom dan niet om dit voor te stellen, dan kunnen we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.
The sky is the limit! Ook in deze rare Coronatijd!

Uitbreidingen

Wil je de verjaardag langer laten duren of extra speciaal maken met een barbecue, aankleding en een uitnodiging? Dat kan allemaal! Hieronder staan wat opties voor uitbreidingen, maar ideeën zijn altijd welkom!

Barbecue
In plaats van een picknick kan er na de activiteit ook een barbecue geregeld worden bij jullie in de tuin. Hierbij moet echter wel eerst gekeken worden naar de beschikbare ruimte; de corona-maatregelen in acht nemende. De barbecue is mogelijk tegen een meerprijs in overleg.

Extra spellen
Mochten jullie de kinderen langer vermaakt willen hebben dan kunnen er nog leuke spelletjes georganiseerd worden of er kan geknutseld worden. Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €5 per kind per uur.

Uitnodiging
Om vanaf het eerste moment al helemaal in het avontuur te zitten biedt Enjoy ook de mogelijkheid tot het ontwerp van een uitnodiging.

Aankleding
Feestje in de tuin en wil je het helemaal in thema doen? Superleuk! Thema aankleding is het favoriete tijdverdrijf van Enjoy, dus kom maar op met die visie en we gaan er iets moois van maken.