KINDERFEESTJES


Kind jarig? Ga lekker naar buiten!

Schatzoeken of een survivaltocht. Een gaaf bosspel en een picknick op de hei.
De kinderen mogen weer lekker buitenspelen, dus trakteer jouw prinses of piraat op een welverdiend verjaardagsfeestje!

Enjoy Events heeft veel ervaring met leuke buitenactiviteiten voor kinderen.
Ontzorg jezelf en geef de organisatie van je kinds verjaardagsfeestje uit handen. Wij doen het met veel plezier, passie en aandacht voor ieder kind. Lekker het bos in en op avontuur.

Laat je kind weer lekker kind zijn. En je mag zelf ook mee natuurlijk!

Met een leuk thema, een gaaf spel en een feestelijke picknick met lekkere cakejes wordt het feestje een blijvende herinnering voor de jarige Jop en de gasten.
De activiteiten worden aangepast op de leeftijd en wensen van de kinderen. Zo kunnen we kinderen vanaf hun 4e verjaardag tot hun 12e verjaardag een uitdagend feestje bieden.

Heb je het druk, weet je niet wat je nú weer moet doen met de verjaardag of heb je graag je handen vrij om zelf ook van de verjaardag te genieten? Wacht dan niet langer en contact Enjoy!

Mogelijkheden
Er is van alles mogelijk wat betreft kinderfeestjes buiten. Hieronder staan een aantal opties als voorbeeld; en deze kunnen zo gek gemaakt worden als je zelf wilt.

Schatzoeken

Een brief in een fles vertelt een verhaal over een verloren schat uit een lang vergeten tijd. We gaan op pad in een bos bij jou in de buurt en samen beleven we een heel avontuur voordat we de schat vinden. Met voor ieder kind wat leuks en hierbij ook een heerlijke picknickmand met lekkers.

Survival

Door of over de sloot? Het maakt allemaal niet uit! Op een vlot, in een kano en in de boom… het kan allemaal met survival! Erna even uitrusten met een gezellige picknick en een leuke beloning voor ieder kind.

Stepspeurtocht

Moet het allemaal net wat sneller en wilder? Dan gaan we steppen! Los de aanwijzingen en op en vind zo de route naar de picknickplaats. Even uitrusten met een lekkere versnapering en dan weer verder. Heerlijk uitwaaien zo.

Bootcamp

Is niks gek genoeg? Dan trekken we alles uit de kast en verkassen we naar een gave bootcampbaan. Klimmen, klauteren en rennen. Na dit feestje heb je geen kind meer aan je kind!

Alle pakketten zijn inclusief picknick met cakeje, een gastenbedankje en cadeautje voor de jarige.

Zoals de slogan van Enjoy zegt: “…we don’t organise events; we create experiences”.
Elk feestje is een eigen avontuur en Enjoy heeft de passie om ervoor te zorgen dat het voor alle aanwezigen een geweldige herinnering wordt.
Het is daarom geen dertien in een dozijn concept, maar een op maat gemaakt feestje die past bij de deelnemers. Mocht je daarom dingen willen veranderen in het voorstel, schroom dan niet om dit voor te stellen, dan kunnen we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.
The sky is the limit! Ook in deze rare Coronatijd!

Uitbreidingen
Wil je de verjaardag langer laten duren of extra speciaal maken met een barbecue, aankleding en een uitnodiging? Dat kan allemaal! Hieronder staan wat opties voor uitbreidingen, maar ideeën zijn altijd welkom!

Barbecue

In plaats van een picknick kan er na de activiteit ook een barbecue geregeld worden bij jullie in de tuin. Hierbij moet echter wel eerst gekeken worden naar de beschikbare ruimte; de corona-maatregelen in acht nemende. De barbecue is mogelijk tegen een meerprijs in overleg.

Extra spellen

Mochten jullie de kinderen langer vermaakt willen hebben dan kunnen er nog leuke spelletjes georganiseerd worden of er kan geknutseld worden. Dit is mogelijk tegen een meerprijs van €5 per kind per uur.

Uitnodiging

Om vanaf het eerste moment al helemaal in het avontuur te zitten biedt Enjoy ook de mogelijkheid tot het ontwerp van een uitnodiging.

Aankleding

Feestje in de tuin en wil je het helemaal in thema doen? Superleuk! Thema aankleding is het favoriete tijdverdrijf van Enjoy, dus kom maar op met die visie en we gaan er iets moois van maken.