CORONAPROOF

Coronaproof events: veilig én leuk!

Het coronavirus heeft helaas een flinke stempel gedrukt op ons dagelijks leven. De verwachting is ook dat dit nog wel een tijdje zal voortduren. Natuurlijk is dit niet de meest optimale situatie om een evenement te organiseren. Maar gelukkig is er wel een hoop mogelijk. Enjoy Events organiseert coronaproof events waarbij optimale veiligheid samen met een prachtige beleving centraal staan.

Uw evenementen coronaproof georganiseerd

Het organiseren van een evenement is vaak een hele opgave. Tegenwoordig komt daar ook nog bij dat de regels van het RIVM in acht genomen moeten worden. Wij kunnen ons voorstellen dat het extra lastig is om in deze verwarrende situatie een succesvol evenement te organiseren. Laat het daarom aan ons over! Enjoy Events houdt altijd rekening met de laatste ontwikkelingen en zal uw coronaproof event tot in de puntjes organiseren. Zo heeft u geen zorgen of stress en bent u er tegelijkertijd van verzekerd dat uw evenement volledig volgens de regels verloopt.

Al onze evenementen coronaproof

Enjoy Events verzorgt evenementen door geheel Nederland. Wij verzorgen een groot aantal verschillende evenementen. Al deze evenementen kunnen wij ook volledig coronaproof voor u organiseren. Denk hierbij aan de volgende evenementen:

  • Drive-in bioscoop
  • Drive-in bruiloft
  • Congressen waarbij de stoelen ruim genoeg opgezet zijn
  • Coronaproof bedrijfsevents
  • Coronaproof kinderfeestjes
  • Coronaproof sportevenementen

Neem contact met ons op en geniet ook van events tijdens de coronatijd

Kortom: wilt u er écht honderd procent zeker van zijn dat uw evenement volledig veilig is volgens de laatste coronaregels? Enjoy Events verzorgt alles voor u: van de eerste voorbereiding, tot het vinden van de juiste coronaproof evenementenlocatie en het inlichten van uw gasten omtrent de coronamaatregelen. Zo zorgt u er 100% zeker voor dat u een geslaagd evenement organiseert, ook in coronatijd! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een volledig vrijblijvende offerte voor uw coronaproof evenement.